30 ianuarie 2015

Allview V1 Viper I - păreri&impresii

,
      Firma românească de produse electronice Allview ne surprinde pe zi ce trece cu produsele pe care le lansează, de la tablete la telefoane, toate cu specificații bogate și la prețuri de criză. Astăzi, veți putea citi mai jos un review detaliat și obiectiv, bazat pe plusuri și minusuri, despre noul meu telefon: Allview V1 Viper I.
       
       - Bateria. Bateria de 1800 mAh, deși mare față de alte smartphone-uri, nu îmi satisface pe deplin cerințele privind alimentarea. Aceasta, la folosire maximă (telefonul conectat în permanență la Wi-Fi sau date mobile, rulând pe jocuri, ori Google sau Facebook), nu rezistă mai mult de 6-7 ore.
      - Folia de protecție. Nu prea știu cum să descriu senzația cu folia pe el :(. Este rigid și unsuros. Urmele se văd mult prea evident și amprentele rămân ușor pe ea. Dar, mă consolează ideea că, dacă nu aș avea-o pe el, toate amprentele și urmele ar rămâne pe ecran.
      - Încărcătorul. După cum știți, nu sunt fanul încărcătoarelor formate din acumulator (body) și cablu de date, ci îmi plac încărcătoarele cu fir lung, dintr-o singură bucată.

     + Ecranul. Acesta este de 4,7”, cu o luminozitate foarte bună. Nu este greu de utilizat cu o singură mână, butoanele fiind ușor de apăsat.
     + Designul. Acesta dă impresia de premium, de calitate și de eleganță. Capacul de pe spate (care poate fi detașat pentru a ajunge la SIM-uri, la baterie și la slotul pentru SD) poate fi înlocuit cu altele, de diverse culori.
Telefonului îi poate fi montat un capac nou,
de diverse culori
     + Grosimea și greutatea. Trăim în era telefoanelor mari și subțiri, iar acest lucru se vede și pe V1 Viper I. Acesta are doar 8,11 mm, fiind foarte subțire, iar greutatea este de doar 143 de grame, ceea ce îl face ușor de utilizat.
     + Dual SIM. Funcționează foarte bine atât cu o cartelă (așa cum îl folosesc eu), cât și cu două SIM-uri.
     + Calitatea fotografiilor. Acestea ies bine oriunde, oricând. Camera de pe spate, de 8 MP, are auto-focus, macro, modul Panoramă, fotografie la gesturi etc., o multitudine de opțiuni din care rezultă fotografii foarte reușite. Față de alte smartphone-uri, camera frontală, de 2 MP, surprinde prin claritate și luminozitate, așa că facilitează selfie-urile :).
     + Calitatea filmărilor. Videoclipurile sunt de o rezoluție extraordinară (1080p - Full HD), ies bine atât la luminozitate slabă, cât și la luminozitate puternică și redau sunetul natural.
     + Sunetul. Surprinzător, sau nu, sunetul este foarte puternic. Așa cum am scris mai sus, nu este denaturat, ci extrem de clar și puternic.
     + Procesorul. Acesta este un Quad-Core de 1,3 GHz, care face față tuturor jocurilor de pe Magazin Play, indiferent de mărime sau calitate. Am testat pe el multe jocuri, iar telefonul nu a avut niciun lag.
     + Modul vizitator. Așa cum deja ne-a obișnuit, Allview introduce pe fiecare model „Modul vizitator”, un mod care, odată activat, blochează cu o parolă (aleasă de posesorul telefonului) mesajele, albumele foto&video, notițele și jurnalul de apeluri. Acesta este foarte bun atunci când îi dai unui prieten, ori unui străin telefonul, pentru a-l vedea.

      Mai sunt multe lucruri de văzut la Allview V1 Viper I, dar timpul nu ne permite să le enumerăm pe toate. Acest smartphone excelează atât pe partea de design, cât și pe partea de software. Dacă vreți să-l explorați, îl puteți achiziționa de la aproape orice magazin online, ori chiar de la Allview, accesând acest link.

      Nota: 9/10

7 comentarii:

  1. Pare interesant, dar deocamdata ma mulţumesc cu Allview a4 you al meu. :)) PS: Îmi place noua temă a blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, și al tău este bun! Mulțumesc pentru aprecierea temei :)

      Ștergere
  2. Cu placere, e faina. Si eu ma chinui de cateva zile sa-mi schimb tema blogului.Mi-am cumparat una premium destul de interesanta dar e mult de editat prin ea si timpul ma omoara.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am cumparat telefonul acum 5 luni de zile si sunt foarte multumit de el pana la partea cu bateria . Aceasta tine foarte putin daca utilizez internetul pe el, in rest sunt multumit de culorile ecranului si de camera cum face pozele, mai ales pe timp de zi.I am cumparat u ncard de memorie de 8 gb pentru a stoca toate pozele si aplicatiile pe el pentru a nu umple memoria lui fara rost.In principiu nu am de cand sa il vand inca :D :))

    RăspundețiȘtergere
  4. daca am uitat parola sistemului vizitator cum o pot recupera?

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu stiu cum s a activat modul vizitator, si mi cere parola. Eu nu stiu sa l fi parolat. Nu reusesc sa- deaztivez! Va rog sa ma ajutati! Multumesx

    RăspundețiȘtergere