Despre mine

,
      Dacă ai intrat aici, înseamnă că vrei să faci cunoștință cu mine...
 
     Cine sunt? În primul rând, mă numesc Gabriel Dungă. M-am născut în anul 2002, pe la începutul său și trăiesc încă de mic în Caracal, Olt.
     Ce îmi place? Sunt pasionat de scris (motiv pentru care am deschis blogul), grafică în Photoshop și fotografie. Citesc, mă joc și mă distrez cu prietenii. Am simțul umorului și reușesc să îmbin acest lucru cu activitățile cotidiene. Dacă vrei să îmi vezi fotografiile, poți să intri pe acest link.
     Ce vei vedea pe blog? Pe blog vreau să scriu despre tot ce mi se întâmplă. Voi scrie despre problemele oamenilor, voi scrie despre hobby-uri, voi scrie despre viața de școlar, văzută din perspectiva unui elev din această generație, voi scrie review-uri sau despre informații interesante, ce merită promovate.
      Cum poți lua legătura cu mine? Cel mai indicat mod este aici, pe blog, în comentarii. Mă poți contacta prin e-mail pe pagina de contact. Îmi mai poți scrie și pe pagina de facebook, menționată mai sus. De asemenea, dacă dorești alte informații despre mine, mă poți contacta și te voi lămuri cât mai repede :D.

0 comentarii to “Despre mine”

Trimiteți un comentariu