21 decembrie 2014

Samsung Galaxy Tab 3 - păreri&impresii

,
     După aproape 4 luni de folosire la maximum, cred că pot să îmi exprim părerea despre tableta    Samsung Galaxy Tab 3 7.0.
     Tableta Samsung Galaxy Tab 3, lansată în anul 2013, se găsește în diverse culori (alb, negru, roșu etc.), în două moduri (normal și kids) și cu 3 dimensiuni (7 inchi, 8 inchi și 10,1 inchi). Eu dețin o tabletă albă, modelul normal, de 7 inchi. Aceasta are niște specificații frumușele, ce sunt ilustrate foarte bine de imaginea din dreapta.
      Tableta se mișcă binișor, datorită celor două procesoare de 1,2 GHz și celui 1 GB de RAM. Memoria internă este de 8 GB, dintre care pot fi folosiți cam 3,5 - 4 GB (pentru mine sunt suficienți). Eu folosesc gadget-ul ca „portiță” media (navigare pe YouTube, Facebook, Google), eBook (citesc de pe ea cu ajutorul programelor Moon+ Reader și Adobe Reader) etc.
      Pentru jocuri, tableta nu se dovedește la fel de capabilă ca un Quad-Core, chiar și numai de 1,2 Ghz. Am jucat pe ea jocuri precum Subway Surfers, Fifa 14, 15, My Tom etc., dar tableta se bloca (1-2 secunde), după care revenea la normal.
      Pentru poze, camera de 3 MP de pe spate nu se dovedește satisfăcătoare. Dacă doriți să folosiți tableta ca și cameră foto pentru vacanță, v-aș sfătui să vă gândiți de două ori înainte. Pozele făcute cu zoom sunt pixelate, slab luminate, culorile nu sunt redate în mod real și, dacă îți tremură chiar și numai un pic mâna, imaginea va ieși tremurată și neclară. Cea secundară, de 1,3 MP, este așa-și-așa, însă eu nu mă bazez pe ea când vine vorba de selfie-uri.
       În ce privește bateria, aceasta are o autonomie de 4000 mAh, ține cam 7-8 ore într-o zi, așa că, la fel ca majoritatea smartphone-urilor, tableta trebuie reîncărcată aproape zilnic.
       Per total, tableta este bună pentru un afacerist, ori pentru angajații firmelor care o folosesc strict pentru ținutul evidențelor, din cauza procesorului care nu face față la jocurile 3D, bateriei care rezistă doar o zi și calității slabe a pozelor. Nota finală: 4/10 :(

0 comentarii to “Samsung Galaxy Tab 3 - păreri&impresii”

Trimiteți un comentariu