25 iunie 2015

O zi cu flagship-ul celor de la Samsung

,
    De când a fost lansat Samsung Galaxy S6 (1 martie 2015) , m-am tot gândit cum l-aș folosi eu măcar o zi... Deși nu am avut ocazia să îl testez pentru o perioadă îndelungată, ci vă vorbesc doar pe baza părerilor formate din testele cu smartphone-urile expuse în magazine, cred că pot să descriu pe scurt cum m-aș folosi de funcțiile lui S6 pentru o zi, de dimineața până seara.
     Pentru început, mărturisesc că sunt mulțumit de Samsung și de produsele pe care le fac. Înainte de telefonul actual, am avut un Samsung, tableta este de la ei, tableta veche a fost tot Samsung, și cred că banii dați pe un produs sub marca lor chiar se merită și device-ul poate fi considerat o investiție bună.
      Trecând la subiect, cred că bateria telefonului m-ar ține undeva la 18-20 de ore, la modul în care l-aș folosi. Amperajul bateriei este de 2550, însă, în modul „abuziv” în care aș trata telefonul, nu cred că aș putea să-l feresc de încărcător seara.
       Aș uza la maximum de, după spusele unora, cea mai performantă cameră foto din lume de pe un smartphone. Am avut ocazia să fac câteva poze cu un S6 și am rămas de-a dreptul uimit de calitatea extraordinară a acestora. Cei 16 MP, alături de stabilizarea optică, auto-focusul rapid și blițul puternic bat aproape orice aparat foto compact și concurează serios cu un DSLR. Camera frontală, de 5 MP, e numai bună de selfie-uri, așa că mi-aș face foarte multe poze cu ea.
       Cele 8 nuclee ale procesorului, 4 de 2100 MHz și 4 de 1500 MHz, alături de 3 GB RAM, își fac simțite prezența în jocuri, navigare în sistem și pe internet. O bună parte din zi aș sta să mă joc și să mă minunez de fluiditatea cu care se mișcă telefonul.
       Cea mai nouă versiune de android, Android 5.0.2 Lollipop, alături de cea mai frumoasă și curată interfață TouchWiz de până acum, mi-ar produce o mare plăcere să navighez pe internet. Sigur m-aș mândri prietenilor cu gesturile și mișcările pe care telefonul le poate recunoaște.
      Cu siguranță, nu mi-ar fi teamă de securitatea dispozitivului, deoarece senzorul de amprentă își face mult mai bine treaba decât pe S5. Acum chiar îți recunoaște amprenta și nu vei fi nevoit să pierzi minute în șir încercând să-ți deblochezi telefonul.
      Experiența multimedia mi-ar produce multă plăcere pe ecranul generos de 5,1” Super AMOLED, Quad-HD, cu 557 ppi, rulând orice videoclip de pe YouTube și orice film descărcat de pe internet. Cu certitudine nu mi-aș face probleme cu privire la stocare, în ciuda faptului că nu mai am posibilitatea să o extind cu un micro SD, deoarece telefonul vine din fabrică cu 32, 64 și 128GB de memorie internă.
       Așadar, cred că o zi cu flagship-ul celor de la Samsung ar fi o zi plină, în care aș încerca să mă bucur cât mai mult de inteligența și funcțiile pe care le ai la dispoziție pe acest telefon. Cel mai bine puteți să vă convingeți de toate cele menționate mai sus citind mai multe review-uri, ori cumpărându-l la un preț de aproximativ 3.000 de lei.

4 comentarii:

  1. E prea tare telefonul! Mi-ar plăcea să-l am și eu :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, chiar merită un telefon ca ăsta! Cred că nu m-aș plictisi cu el :))

      Ștergere
  2. Pare interesant dar nu-mi doresc in mod expres sa-l am. Poate doar sa mi-l dea cineva gratis, ca 3000 lei pe un telefon n-as da. Deocamdata am un smartphone de 500 lei si e mai mult decat bun pentru mine. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e prețul prea mare pentru ce avem noi nevoie, dar telefonul își merită banii! Și eu am tot un Allview de 700 de lei :))

      Ștergere