29 iunie 2015

Allview - tehnologie românească dincolo de hotare

,
     Cred că nu este român care să nu fi auzit despre Allview. De ce? Visual Fan, compania românească cu peste 100 de angajați ce produce gadgeturi sub renumitul brand Allview, a intrat pe piața internațională IT cu telefoane și tablete cu specificații remarcabile, la un preț bun.
     Sunt convins de calitatea produselor, deoarece am de ceva timp un smartphone Allview V1 Viper I și am avut de nenumărate ori ocazia să testez tablete de la această firmă. Procesoarele Quad-Core de pe majoritatea telefoanelor, camerele cu senzor mare, display-urile HD și Full HD, memoria internă și gama variată de accesorii compatibile cu produsele lor sunt de o bună calitate și reușesc să creeze o legătură puternică între produs și cumpărător.
     Mă bucură faptul că cei de la Allview au reușit să intre pe piața internațională cu niște gadget-uri revoluționare. Deși tabletele lor sunt foarte bune (de exemplu, tableta AX4 Nano este cea mai ieftină tabletă cu 3G), cred că telefoanele lor au o mai bună primire în alte țări.
     Cele mai bune smartphone-uri produse de brașoveni sunt Allview X2 Xtreme și X2 Soul Pro. Cu ajutorul acestor flagship-uri, pot spune că Allview s-a propulsat pe piața IT din întreaga lume. Aceste telefoane au ajuns să concureze cu nume destul de sonore, precum Sony, LG, HTC, și, de ce nu, Samsung.
E3 Sign, telefon cu senzor de amprentă
     Un alt smartphone ce nu poate să nu-ți atragă atenția este Allview E3 Sign. Într-o lume înebunită de securitate și protejarea datelor personale, un telefon cu senzor de amprentă cred că nu are cum să treacă neobservat. Samsung, Apple și mulți alți giganți în materie de gadget-uri au introdus pe flaghsip-urile lor senzor de amprentă, înțelegând cât de mult te ajută.
     Allview P6 Energy, telefon ce concurează cu Lenovo și Philips, reușește să funcționeze peste 3 zile fără să fie încărcat. Bateria acestuia de 5000 mAh ține până la 24 de ore de convorbiri neîntrerupte și până la 21 de zile în standby.
     Allview X2 Soul, cel mai subțire telefon la momentul lansării sale și unul dintre cele mai subțiri de până acum, măsoară doar 5,55 mm.
Allview X2 Xtreme
      Allview X2 Xtreme este unul dintre primele smartphone-uri cu Android 5.1 Lollipop, are o cameră de 24 MP ce filmează 4K, măsoară în diagonală 6”, are 64 GB memorie flash, 3 GB RAM și un procesor Octa-Core, toate acestea la numai 2 200 de lei.
      Prin toate aceste produse amintite mai sus, cred că Allview și-a făcut un renume internațional, contribuind, spre exemplu, cu un telefon cu o baterie imensă, cu cel mai subțire telefon din lume și cu 2 super-smartphone-uri. Dacă unii cumpără telefoane Allview din spirit patriotic, eu cred că produsele lor merită mult mai mult. Compania românească face unele dintre cele mai ieftine telefoane, dar care, surprinzător sau nu, funcționează bine și au specificații excelente.
      Merită Allview popularitatea pe care o are? Cu siguranță! Însă, cred că trebuie să își mărească aria de vânzare, neavând un număr limită de țări în care să își lanseze telefoanele, ci să cucerească întreaga piață IT cu produsele lor. Un pas l-au făcut deja, participând la Mobile World Congress Barcelona 2015, unde și-au prezentat telefonul Allview X2 Soul Pro. Așa că nu le rămâne altceva decât să spargă topul internațional de gadget-uri și să revoluționeze în continuare piața globală de tehnologie!

4 comentarii:

  1. Am un Allview AX4 Nano si nu m-a dezamagit. Chiar se misca bine! Inainte am avut un Samsung Galaxy Trend de la Telekom si incepuse sa mearga foarte greu. M-am trecut la Digi si mi-am luat un Allview P5 Life, care se misca extraordinar pe langa fostul meu Samsung! Chiar fac produse bune cei de la Allview!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, unele telefoane sunt bune, dar de altele am auzit că unii se plâng. Oricum, per total, Allview este bun :)

      Ștergere
  2. Până acum aveam un Nokia, cu tastatura qwerty, și voiam să îl schimb. Cred ca m-ai convins cu articolul acesta si o sa imi iau un P6 Energy, pentru că vreau să am cât mai multă baterie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu l-am testat, dar am auzit multe personae mulțumite de el. Cred că ține bateria cel puțin 2 zile

      Ștergere