28 decembrie 2014

Samsung Galaxy S3 mini - păreri&impresii

,
      De aproximativ o săptămână, dețin un telefon Samsung Galaxy S3 mini, luat de la Digi Mobil la un preț super! Deși este puțin timp de când îl am și nu am putut să-l testez la maximum, pot să spun că mi-a făcut o impresie super! În continuare, veți putea citi o descriere amănunțită a plusurilor și minusurilor acestui smartphone.
   
     - Baterie. Bateria este de 1500 mAh, care nu ține prea mult. Cel mai mult m-a ținut bateria 7 ore, 12 minute și 35 de secunde, în condițiile în care am folosit telefonul pe internet, pe jocuri etc. Dacă ar fi avut bateria de cel puțin 1800 mAh, acest punct din articol ar fi fost inclus la plusuri.
     - Folia de protecție originală. Pe folia de protecție sunt puse specificații și desene, ceea ce te obligă să o dai jos. Ca să ai în continuare folie de protecție pentru ecran, trebuie să comanzi una, care constă în jur de 20 de lei.
     - Ecranul. Ecranul de pe S3 mini este mult prea mic (4”) față de fratele mai mare, S3 (4,8”). Totuși, acesta nu este un minus atât de mare.
     - Camera secundară. Față de tableta Galaxy Tab 3 (1,3 MP) sau de telefonul S3 Neo (1,9 MP), S3 mini are camera secundară mult prea mică, de doar 0,3 MP. Calitatea pozelor lasă de dorit, camera fiind foarte slabă.
Încărcător Samsung Galaxy S3 mini

     + Camera principală. Camera principală, de 5 MP este dotată cu Auto-focus și cu bliț, pozele ieșind destul de bine.
     + Memoria internă și RAM. Telefonul este dotat cu 1 GB RAM și 8 GB memorie flash, specificații care îți dau posibilitatea să îți descarci multe jocuri (într-un timp aveam instalat 12 jocuri, printre care NFS, Fifa 15 și Minecraft) și să stochezi suficiente informații, fără să ai nevoie de un card extern.
     + Sunetul. Sunetul se aude foarte bine, clar și puternic. Poate fi folosit foarte bine ca un radio.
     + Încărcătorul. Față de alte dispozitive de la Samsung, încărcătorul lui S3 mini este dintr-o singură bucată, nu format din încărcător și cablu de date.
     + Procesorul Dual-Core 1,2 GHz. Acesta face față foarte bine la jocuri solicitante, uneori chiar mai bine decât un Quad-Core de la altă firmă!
   
     Sunt foarte mulțumit de telefon și îl recomand cu încredere!

6 comentarii:

  1. Aveam şi eu de gând să'-mi cumpăr un s3 mini dar am ajuns la concluzia că e peste ce am eu nevoie şi am luat ceva mai slabuţ, un allview a4 you. Face faţă cu brio la ce-mi trebuie mie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inițial voiam să îmi iau de la Digi Mobil ori un Lenovo A328, ori un Philips S388, dar la reprezentanța din Caracal nu erau pe stoc. Așa că, am luat un S3 mini :)

      Ștergere
    2. Am inceput sa ma familiarizez cu shopurile online. Ultimele electronice si electrocasnice care le-am luat au fost luate online. Nu mai bati drumul pana la reprezentate. :))

      Ștergere
    3. Și eu, și familia, am comandat electronice și electrocasnice de pe net. În primul rând, este mai comod decât să hoinărești prin magazine, iar în al doilea rând (am luat câteva produse de Black Friday), de „Vinerea Neagră” nu mai stai la cozi și îmbulzeli, chiar dacă, spre deosebire de oamenii care merg la magazine și își iau chiar în acea zi produsul, tu mai aștepți 1-2 zile după curier.

      Ștergere
  2. Eu am ales Samsung Galaxy Trend Plus.
    600 de lei care au meritat.

    RăspundețiȘtergere