29 septembrie 2014

Noul format al „Românii au Talent” (P)

,
    UPTATE! Sezonul al V-lea din show-ul Românii au Talent va începe vineri, 13 martie 2015, de la ora 20:30, pe ProTV.

    A început! A început preselecția concurenților de la emisiunea TV Românii au Talent. La al 5-lea sezon, emisiunea de pe ProTV reușește să ne încânte cu numere amuzante, scamatorii, cântece, dansuri etc., toate realizate de români talentați.
    Dacă până acum juriul era format din Andra Măruță, Andi Moisescu și Mihai Petre, ei bine, în sezonul 5, juriul emisiunii suferă anumite schimbări, și anume: nu vor mai fi 3 jurați, ci 4, iar Mihai Petre nu va mai face parte din show, în locul său fiind aleși Constantin (Bebe) Cotimanis și Mihaela Rădulescu.
      Ca și în sezonul 4, de anul trecut, emisiunea pune la „bătaie” 3 premii: premiul cel mare (120.000€), pe care îl câștigă cel mai talentat român, premiul de originalitate (10.000€), câștigat de cel mai original număr și premiul „Vânătorul de talente” (2.000€), câștigat de persoana care a îndemnat un concurent (care se califică în finală) să participe la show.
       Personal, îmi place mult emisiunea, nu numai pentru faptul că mă distrez uitându-mă la anumiți participanți care ... se fac de râs prin prestație, ci și pentru că văd români talentați care reușesc cu aptitudinile personale să câștige premii considerabile, fiind răsplătiți, așadar, pentru munca și efortul depus.
       Sezonul al 5-lea din Românii au Talent va debuta în grila ProTV, probabil, pe la sfârșitul iernii - începutul primăverii și îl aștept cu nerăbdare! Voi?

2 comentarii:

  1. Abia astept sa inceapa, sa vad ce talente mai sunt in Romania si sa rad. Au noroc astia de la ProTV cu Romanii au talent.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Da, la emisiuni, doar Vocea României și Românii au talent sunt singurele care chiar strâng audiență ...

      Ștergere