20 septembrie 2014

Back to school... :)

,
      Iată că dezbat acum un subiect familiar oricărui elev: școala. Se pot scrie sute de articole pe categoria aceasta, deoarece școala te „ia” mereu prin surprindere cu ceva nou. Tocmai de aceea inaugurez astăzi o nouă categorie, și anume categoria Școală.
      Dacă nu știați, deși sunt puține șanse să nu fii auzit, luni a început școala. Ieri s-a încheiat deci prima săptămână de recapitulare, în ciuda faptului că vor mai fi și săptămâna viitoare alte lecții în care toată materia este reluată și redezbătută...
      Situația mea este un pic mai specială, deoarece mi s-au schimbat câțiva profesori, din cauze diferite. Dar, pot să spun că la prima vedere, atât ei, cât și materia de clasa a VI-a (știu, am crescut un pic :D), sunt extrem de interesante. Nu a început încă sezonul ascultării și notelor, dar cred că vom trece cu bine și anul acesta de perioada „neagră” a elevilor.
       Închei acest articol promițându-vă că vă voi ține la curent cu situația școlară a unui elev din 2014, văzută în perspectivă mai mult, sau mai puțin obiectivă.

0 comentarii to “Back to school... :)”

Trimiteți un comentariu